February 28, 2020
taxidia gia anw twn 55

Ταξίδια για άτομα άνω των 55

Ταξίδια για άτομα άνω των 55

Κάθε ηλικία έχει τη χάρη της – σίγουρα! Όμως οι άνθρωποι άνω των 55 και ειδικά αυτοί που έχουν βγει ήδη στη σύνταξη, θα πρέπει να θεωρούνται ιδιαίτερα τυχεροί!

Τα παιδιά τους κατά πάσα πιθανότητα έχουν μεγαλώσει αρκετά οπότε έχουν όλο τον ελεύθερο χρόνο να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν τον κόσμο.

Ποιοι όμως είναι οι ιδανικοί προορισμοί για ένα ζευγάρι άνω των 50 ετών;

 

Ελληνικά νησιά

Τα Ελληνικά νησιά θεωρούνται ως ο νο1 προορισμός για τους ανθρώπους που μόλις έχουν βγει στη σύνταξη. Αρκετοί εργαζόμενοι του εξωτερικού το έχουν «τάμα», μόλις αποσυρθούν να έρθουν 1-2 εβδομάδες διακοπές στα Ελληνικά νησιά!

Τα νησιά μας προσφέρουν όλα όσα αναζητάει ο σύγχρονος ταξιδιώτης: Άπειρη ομορφιά, καταπληκτικές θάλασσες και άμεση συγκοινωνία.

Με τις Ελληνικές αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν συνεχή δρομολόγια προς κάθε προορισμό και με μεγάλη συχνότητα, η δικαιολογία πως δεν υπάρχει άμεση μετάβαση στο νησί, πλέον δεν υπάρχει!

Ακόμα και στις άγονες γραμμές, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν σχεδόν καθημερινά δρομολόγια!

 

Διακοπές στο βουνό

Στην Ελλάδα διαθέτουμε δεκάδες πανέμορφα βουνά που θα σας χαρίσουν φρέσκο αέρα και θα ξεκινήσετε ιδανικά την περίοδο της συνταξιοδότησής σας!

Μια τριήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας θα σας πείσει! Ένα παρθένο, εκπληκτικό μέρος, ιδανικός προορισμός για κάθε ηλικία!

Επειδή πλέον το πρόγραμμά σας είναι ελεύθερο, προτιμήστε μερικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα παρά ένα Σαββατοκύριακο – έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα περάσετε και πιο όμορφα από το λιγότερο κόσμο που θα έχει!

 

Ιαματικές πηγές

Η Ελλάδα προσφέρει μερικές από τις καλύτερες ιαματικές πηγές του κόσμου. Νερό πλούσιο σε ενεργά συστατικά αναβλύζει από τα έγκατα της γης και βγαίνει ζεστό για να θεραπεύσει κάθε ασθένεια.

Μπορείτε να συνδυάσετε μια λουτροθεραπεία μαζί με την περιήγηση στο μέρος που θα επισκεφθείτε.

Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά της Ελλάδας θα τα βρείτε τόσο στο Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας όσο και στην Αιδηψό – στην Εύβοια.

Αν συνδυάσετε μια εκδρομή στο Πόζαρ, τότε μπορείτε να μείνετε 3-4 ημέρες στην περιοχή του Λουτρακίου ώστε να θαυμάσετε όλες τις αρετές της φύσης!

 

Μια αεροπορική εκδρομή στο εξωτερικό

Αν ήταν πάντα όνειρό σας μια αεροπορική εκδρομή στο εξωτερικό, τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να την πραγματοποιήσετε!

Με άπλετο ελεύθερο χρόνο, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε προορισμό και να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια!

Πλέον με τις τιμές να βρίσκονται σε διεθνή πτώση, τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ιδιαίτερα προσιτά στους ταξιδιώτες.

Σας προτείνουμε να επιλέξετε μια περίοδο ανάμεσα από τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο, όπου οι τιμές είναι δελεαστικά φθηνές, σε σχέση με άλλες περιόδους!

Για τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες, κλείστε αεροπορικά εισιτήρια TRAVELO στη χαμηλότερη τιμή, με άμεση υποστήριξη και διαθεσιμότητα, για κάθε προορισμό!

 

Απαραίτητος εξοπλισμός

Καλά τα ταξίδια, αλλά σίγουρα θα θέλετε να τα αποτυπώσετε σε αναμνήσεις!

Μη ξεχάσετε να αγοράσετε μια φωτογραφική μηχανή ώστε να αποτυπώνετε τις στιγμές σας και να τις θυμάστε σε μελλοντικό χρόνο.

Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να αγοράσετε μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή.

Ακόμα κι αν έχετε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας(2ετίας), τότε μπορείτε να βγάζετε πολύ καλές φωτογραφίες καθώς και να τις εκτυπώσετε για να σας μείνουν για πάντα!

 

Επιλογή κατάλληλης παρέας

Αν είστε ζευγάρι που μόλις συνταξιοδοτηθήκατε, τότε είστε η καλύτερη παρέα για ταξίδια! Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να βρείτε κάποιον συνάδελφο ή καλό σας φίλο που συνταξιοδοτήθηκε κι αυτός, ώστε να έχετε κοινό ελεύθερο χρόνο και να προγραμματίζετε μαζί τα επόμενά σας ταξίδια!

Μην αφήνετε τον χρόνο να περάσει και οργανώστε άμεσα το επόμενό σας ταξίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *